CHP Çankaya Belediye Başkanı A. Adayı Güneş: Halkın içinde olacağım

CHP Çankaya Belediye Başkanı A. Adayı Güneş: Halkın içinde olacağım Birlik Mahallesi Muhtarı Uzm. Ecz. Hülya Güneş, 2024 yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. Güneş, mahallede 25 yıldır eczacılık yaptığını ve mahallenin oluşumuna şahit olduğunu belirterek halka daha fazla hizmet etme arzusuyla 2019 yerel seçimlerinde muhtarlığa aday olduğunu ve halkın teveccühü ile...

CHP Çankaya Belediye Başkanı A. Adayı Güneş: Halkın içinde olacağım

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Çankaya Belediye Başkanı A. Adayı Güneş: Halkın içinde olacağım

Birlik Mahallesi Muhtarı Uzm. Ecz. Hülya Güneş, 2024 yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. Güneş, mahallede 25 yıldır eczacılık yaptığını ve mahallenin oluşumuna şahit olduğunu belirterek halka daha fazla hizmet etme arzusuyla 2019 yerel seçimlerinde muhtarlığa aday olduğunu ve halkın teveccühü ile seçildiğini dile getirdi. Çankaya Birlik Mahallesi Muhtarı ve 123 mahalle muhtarlığının bağlı olduğu Çankaya Muhtarlar Derneği’nin de Başkan Yardımcılığı görevi yapan Güneş, problemin çözülmesinde muhtarlığın halkla belediye arasında bir köprü görevi yaptığını ifade etti. 

Güneş: Halkın derdiyle dertlendiğiniz zaman çözüme ulaştırırsınız

Güneş, muhtarlıkla birlikte halkın sorunlarıyla daha yakından ilgilenme fırsatı bulduğuna değinerek bu vazifesini 123 mahalleyi muhtarları ve esnaf ile iç içe olarak yönetme isteğiyle Çankaya Belediye Başkanı aday adayı olduğunu söyledi. Hülya güneş “Halkın derdiyle dertlendiğiniz zaman çözüme ulaştırırsınız” ifadelerine değindi.

“En büyük projem halkın içinde olmak”

Uzm. Ecz. Hülya Güneş, halka sevgi ve şefkatle yaklaşarak iletişimi güçlü kılacağını söyleyerek ” En büyük projem halkın içinde olmak. Halkla beraber iletişim içinde olununca projeler kendiliğinden oluyor; halkla beraber projeler yürütmek istiyorum” dedi.  

Güneş her mahalleye kreş, yaşlı bakım merkezi açmak istediğini belirtti. Bu hizmetler sayesinde kadınlar, çocuklar ve yaşlıların güvenle sosyalleşebileceğini ifade eden Güneş “insanları her alanda sosyalleştirmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

 

CHP Çankaya Belediye Başkanı A. Adayı Güneş: Halkın içinde olacağım

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.